Een goed gesprek

Blog0 Reacties

De lente laat zich volop zien. In de tuin van het oude klooster waar ik woon staan de fruitbomen uit alle macht te bloeien en strekken de planten en struiken zich uit om nieuw leven te laten groeien. Er hangt vreugde in de lucht. Deze week is het vriendelijk weer. Dat kan nog veranderen, het is nog vroeg in het jaar, maar het lijkt wel alsof mijn lijf daar niet in wil geloven. Dat wil eropuit, groeien en bloeien, net als de natuur om mij heen. Voor mij een reden om mensen ook echt uit te nodigen om daar stil bij te staan en van te genieten. Voor mij ook een reden om jullie dit voorjaarsaanbod te doen: tot en met juni zijn geef ik 50% korting op mijn wandelcoaching.

 

Gewoon een goed gesprek.

Hij komt bij mij en zegt dat hij zo’n onrust voelt in zijn lijf en in zijn hoofd. Dat het een chaos is in zijn hoofd. Dat is voor een coach als ik een mooie vraag, zeg ik, samen uitvissen waar die onrust dan vandaan komt en wat je er aan kunt doen. Het is wel moeilijk te monitoren, wanneer is de onrust weg en hoe meet je dat? We zijn er natuurlijk toch aan begonnen. Gewoon, een goed gesprek tijdens een wandeling. Na een paar afspraken zegt hij dat het rustiger is in zijn hoofd. Hij kan weer verder met meer overzicht en meer rust. Ik vraag hem wat maakt dat het nu rustiger is. Nou, zegt hij, eigenlijk heel gewoon. Ik merkte en voelde dat je echt luisterde, zonder oordeel en zonder advies. Je stelde vragen die me na deden denken. Ik kon alles zeggen en nu het gezegd is merk ik dat ik weer verder kan.

Ook behoefte aan ‘gewoon een goed gesprek’? Maak dan gebruik van de voorjaarskorting. Veel rust voor half geld!

[likebtn theme="custom" btn_size="50" f_size="16" icon_size="35" icon_l_c="#fbae05" icon_l_c_v="#95c636" icon_d_c_v="#95c636" label_c="#777777" label_c_v="#777777" counter_l_c="#777777" counter_d_c="#777777" brdr_c="#95c636" f_family="Tahoma" label_fs="r" lang="nl" dislike_enabled="0" icon_dislike_show="0" i18n_like="Interessant"]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties

'Met de kritische feedback van Wim heb ik leren (los)laten en ik heb geleerd om naar mijzelf te luisteren. Dat leidde tot een nieuwe koers en ontspanning. Ik ben gaan studeren en heb deze afgerond. Ik heb een andere baan gekozen en meer geluisterd naar intuïtie dan naar geld.'

Esther (re-integratie manager, Breda)

"Wim heeft mij enorm ondersteund bij het bepalen van mijn volgende loopbaanstap. De integriteit en de echte belangstelling voor zijn klanten maakt het heel plezierig om met Wim te werken.'

Francien (accountmanager, Den Haag) 

'Ik vond het wandelen erg prettig en het effect van de visualisaties heel goed. Wat me aansprak is de kracht van de verschillende vormen samen; het wandelen in de natuur en de gesprekken.'

Yvette (recruiter, Amsterdam)

‘Wim is een betrokken coach die jou kan laten reflecteren op jouw handelen en positie binnen een organisatie. Al wandelend met Wim kwam ik tot inzichten die mij geholpen hebben om de juiste keuzes te maken in mijn toenmalige baan.'

Mireille (docent HAVO/VWO, Breda)

‘Ik heb enorm veel gehad aan het traject. Het heeft me doen inzien hoe ik voor de klas sta en wat ik kan doen om een les te sturen. Ook heeft het traject onbekende aspecten van mijn persoon aan het licht gebracht.’

Joris (docent HAVO/VWO, Breda)

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontvang nu gratis '7 tips op weg naar vloeiend leiderschap'

Je aanvraag is succesvol verstuurd. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging met instructies in je mailbox!